Alle besøg i hjemmet er inkl. kørsel og opfølgning – max radius 40 km fra Kgs. Lyngby.

Graviditets- & efterfødselsmassage

Jeg tilbyder luksus udgaven af graviditetsmassage helt frem til fødslen, på klinikkens specieldesignet massagebriks med hul til maven og barm. Jeg formstøber massagen lige efter dine ønsker og graviditetsgener. Massagen vil bestå af 1 1/2 times dybdegående graviditetsmassage med enkelte blide elementer fra Body SDS, kropsterapi og thailandsk massage.. Massagen afsluttes altid med en nulstilling af krop og sind via Meyermetoden.

Så hvis du ønsker selvforkælelse, vil jeg anbefale dig at booke min skønne luksus graviditetsmassage. Den vil med garanti give dig ny energi og mere overskud. Tilkøbspakkerne til graviditetsmassagen kan klart anbefales som ekstra selvforkælelse til den gravide krop og baby i maven, da de afspænder og afstresser muskulaturen.

Efterfødselsmassage

Hvorfor massage efter fødslen – fordi en hver kvinde fortjener kropslig forkælelse efter en fødsel.

Når du har født restituere din krop efter 9 måneders graviditet og fødsel. Din krop har gennemgået en kæmpe forandring, og brugt meget energi og ressourcer på at lave et lille nyt liv. De første mange uger efter fødslen er du ofte bundet til sofaen, til at amningen er etableret.

Mødre tænker ofte ikke deres egen ergonomi ind som en vigtig ting, når de ammer deres baby. Mødre kan glemme at slappe af når de ammer, og ammer ofte på barnets præmisser, som derved kan give kvinden spændinger i kroppen – især i nakke og skuldre som kan give unødvendige smerter og gener efter fødslen.

Graviditetsmassage vil give dig:

  • Graviditetsmassage aktiverer kroppens berøringsreceptorer til centralnervesystemet.
  • Massagen stimulerer blodcirkulationen i kroppens muskler, så den gravide krop bliver afslappet og affaldsstoffer frigives, så væske i kroppen opløses.
  • Graviditetsmassage virker også forebyggende, så du som gravid kan undgå, eller nedsætte risiko for smerter og ømhed i musklerne omkring bækken, lænd, skuldre, ryg og nakke.
  • Graviditetsmassage gavner din søvn og minimere lægkramper og væskeophopning.

Pris 795,-

Massagen foregår i hjemmeklinikken i Kgs. Lyngby
Varighed: 1 1/2 time

Fødselsmodning bestående af rebozomassage, akupressur/Meyermetoden kan tilkøbes for 100,-

Naturlig vendingsforsøg inkl rebozomassage kan tilkøbes for 200,-

NADA øreakupunktur og forstærkning med NADA kugler kan tilkøbes for 185,-

Efterfødselsmassage tilbydes – oplys blot dette ved booking i notefeltet

Klippekort
3 x graviditets- & efterfødselsmassage

Spar 565,-

  • Inkl. 1 x online ammeforberedelseskursus
  • Inkl. ammeguiden pdf

Pris 1995,-

Massagen foregår i hjemmeklinikken i Kgs. Lyngby
Varighed: 1 1/2 time inkl. omklædning

Rebozo kan tilkøbes for 100,-
Akupressur/Meyermetoden kan tilkøbes for 100,-

Om Laura

Mange familier har igennem de seneste 16 år haft glæden af, at modtage min hjælp og støtte, både som pædiatrisk sygeplejerske, konsultationssygeplejerske og som uddannet sundhedsplejerske- og ammekonsulent og certificeret Doula hos Foedselstearapeuten.dk og kropsmassør med speciale i graviditets- og efterfødselsmassage. Jeg tilbyder også NADA-behandlingsprogram som støtte til psykisk overbelastning. 

Jeg oplever, at familierne jeg besøger føler sig anerkendt og forstået ved hjælp af min evne til, at møde forældrene, lige netop der hvor de er. Mit samarbejde med familierne bliver altid nøje afstemt, så forældrene føler ejerskab over den ydelse de betaler for.

Lauras Babyunivers har fokus på hele familien, og inddrager både mor og far – og altid i øjenhøjde.

Læs mere om mig her