Alle besøg i hjemmet er inkl. kørsel og opfølgning – max radius 40 km fra Kgs. Lyngby.

NADA øreakupunktur

Mange kvinder oplever desværre ikke deres graviditet, fødsel eller amning som uproblematisk, og kan efterfølgende opleve kropslig traume eller kroniske smerter. Det er enormt pragtfuldt at blive mor, men en traumatisk fødsel, stress og udbrændthed over manglende søvn med et spædbarn og et kæmpe ansvar, kan fjerne lidt af glæden.

At få et spædbarn og få det til at vokse, gro og trives, kræver at dets primære omsorgspersoner indeholder overskud og øget fokus. Men massiv træthed kan få alle mødre til at miste besindelsen, blive ulykkelig og føle en form for sorg pga. manglende overskud, til at være noget for andre. En mor kan ligefrem føle manglende glæde, over at være blevet mor – da hun ikke kan mærke sig selv, sine følelser eller kunne glæde sig til noget.

Hvad kan NADA øreakupunktur hjælpe dig med?

• traumatisk fødsel
• svært ammeforløb
• tidligere traume og sorg
• Dæmper hovedpine og stress
• Dæmper angst, uro og bekymringer samt tankemylder
• Dæmper tristhed, humørsvingninger og depression/efterfødselsreaktion
• Giver bedre søvn
• Smertelindrer
• Styrker immunforsvaret
• Styrker knogler, led og muskler
• Regulerer fordøjelsen samt puls og blodtryk
• Dæmper trangen til rygning, alkohol, sukker 
• Giver mere energi og velvære samt en følelse af mere ro

NADA recovery program

Som noget helt ekstraordinært, kan du hos Lauras Babyunivers modtage NADA recovery program. Dette program føres normalt kun i psykiatrien eller plejesektoren. NADA tilbydes ikke i nogle kommuner til sårbare forældre eller til kvinder som har oplevet en traumatisk fødsel eller en hård barselsperiode.

Hvordan gives behandlingen?

Der lægges 5 tynde sterile nåle i hvert øre. Man sidder eller ligger i afslappet tilstand uden at sove i 45 min. Du bliver budt en kop NADA te, som virker beroligende imens. Der anvendes supplerende nåle efter behov. 
Der kan tilkøbes magnetbehandling, hvor der sættes magneter i begge ører i punktet Shen Men. 
Så kan du selv stimulere punktet derhjemme indtil næste behandling. 

NADA viser sin fulde effekt efter ca. 10 behandlinger, men for nogle virker NADA straks og de efterfølgende 36 timer. Du modtager ikke kun NADA øreakupunktur, men også yantang som er akut virkende akupunktur. Programmet består også af Meyertryk før eller efter NADA øreakupunktur.

NADA Øreakupunktur
NADA Øreakupunktur
NADA Øreakupunktur

Fordele ved NADA:

  • NADA (øreakupunktur) øger oxytocin, endorfin, dopamin og serotonin– de såkaldte glædeshormoner som understøtter mælkedannelsen og mælke flowet hos en ammende kvinde. Så hvis du føler stress omkring manglende mælkeproduktion, vil NADA kunne støtte dig til at hvile i det og give slip på bekymringerne.
  • Virker mod psykisk overbelastning. Du vil opleve indre ro, fokus og balance mellem din krop og dit sind

Pris 485,-

Varighed: 60 min.

NADA øreakupunktur tilbydes også ude i hjemmet ved booking af fx amme- eller sundhedsplejebesøg, som akut 1 gangs behandling. NADA anbefales efterfølgende som et recovery forløb for fuld virkning. 

NADA tilbydes også til spædbørn i form af NADA kugler, som påsættes barnets øre. NADA kugler giver starks ro til barnets nervesystem og mindsker gråd og kropslig uro. Læs mere her

Nada skal ses som et recovery program og forløb – og som en støtte til din personlig udvikling. Nada konflikter ikke mod andre former for behandling og er en non-verbal behandlingsmetode . Du får både oplevelsen af Meyertryk og Nada. Glæd dig til at opleve 100% mental ro, ved at stabiliserer balancen i organismen, mentalt som fysisk. 

Om Laura

Mange familier har igennem de seneste 16 år haft glæden af, at modtage min hjælp og støtte, både som pædiatrisk sygeplejerske, konsultationssygeplejerske og som uddannet sundhedsplejerske- og ammekonsulent og certificeret Doula hos Foedselstearapeuten.dk og kropsmassør med speciale i graviditets- og efterfødselsmassage. 

Jeg oplever, at familierne jeg besøger føler sig anerkendt og forstået ved hjælp af min evne til, at møde forældrene, lige netop der hvor de er. Mit samarbejde med familierne bliver altid nøje afstemt, så forældrene føler ejerskab over den ydelse de betaler for.

Lauras Babyunivers har fokus på hele familien, og inddrager både mor og far – og altid i øjenhøjde.

Læs mere om mig her