Alle besøg i hjemmet er inkl. kørsel og opfølgning – max radius 40 km fra Kgs. Lyngby.

Jeg er taget på sommerferie

Jeg holder sommerferie og 
det betyder at Lauras Babyunivers holder ferielukket fra og med d. 16 – 23. juni.
Jeg vender stærkt tilbage igen fra d. 24 juni.

Book din tid nu, hvis du vil have min hjælp når jeg kommer hjem fra min ferie.

Kærlig hilsen Laura

Rebozomassage

Rebozomassage skal nydes igennem hele graviditeten. Dens vuggende bevægelser, giver babyen en blid massage igennem fostervandets bevægelser. Ved Rebozomassage inddrages Rebozo som et sjal, som kroppen løftes og vugges i. Rebozo giver den gravide en pause fra mavens vægt og en følelse af lethed.

Meyermetoden og akupressur

Meyermetoden og akupressur anbefaler jeg altid den gravide at tilkøbe. Akupressur (37+) og Meyertryk modtages optimalt af kroppen, efter en dybdegående rebozomassage, med fuld fokus på afspændhed og kropslig ro og balance. Meyertryk skaber fokus på vejrtrækning, evne til mestring og 100% afspænding. Din partner er velkommen, da metoderne kan bruges under jeres fødsel. 

Akupressur og Meyertryk modtager du på hele din gravide krop, igennem tryk, strøg og greb på kroppens meridan- og akupunkturpunkter. Når jeg giver akupressur igangsætte jeg kroppens ’qi’ (strøm af energi igennem meridianerne), som afhjælper de gener, ubehag og ubalance man kan opleve i graviditeten før, under og efter fødslen.

Fordele ved Rebozomassage:

  • kropslig velvære og kan forebygge og afhjælpe graviditetsgener i form af ryg, bækken- og lændesmerter
  • skaber modning til fødslen og kan hjælpe barnet til at finde korrekt ned i bækkenet
  • kan medvirke til vellykkede vendingsforsøg, hvis baby vender med hoved opad efter uge 34 eller ligger skævt med hoved i bækkenet
  • Partneren kan blive undervist i Rebozomassage

Pris 525,-

Varighed: 40 min. inkl. omklædning – husk afslappet tøj uden knapper/pailletter. Der tilbydes også undervisning af partner – oplys blot om dette, ved booking.

Meyermetoden og akupressur kan tilkøbes for 100,-

NADA øreakupunktur og Yintang kan tilkøbes for 185,-

Naturlig vendingsforsøg (inkl. 20 min. ekstra) kan tilkøbes for 200,-

Om Laura

Mange familier har igennem de seneste 16 år haft glæden af, at modtage min hjælp og støtte, både som pædiatrisk sygeplejerske, konsultationssygeplejerske og som uddannet sundhedsplejerske- og ammekonsulent og certificeret Doula hos Foedselstearapeuten.dk og kropsmassør med speciale i graviditets- og efterfødselsmassage. Jeg tilbyder også NADA-behandlingsprogram som støtte til psykisk overbelastning. 

Jeg oplever, at familierne jeg besøger føler sig anerkendt og forstået ved hjælp af min evne til, at møde forældrene, lige netop der hvor de er. Mit samarbejde med familierne bliver altid nøje afstemt, så forældrene føler ejerskab over den ydelse de betaler for.

Lauras Babyunivers har fokus på hele familien, og inddrager både mor og far – og altid i øjenhøjde.

Læs mere om mig her