Alle besøg i hjemmet er inkl. kørsel og opfølgning – max radius 40 km fra Kgs. Lyngby.

Lauras Babyunivers

Jeg; Laura, er den stolte ejer af Lauras Babyunivers.
Lauras Babyunivers er ikke kun min stolthed, men også mit hjertebarn.

Mange familier har igennem de seneste 20 år haft glæden af, at modtage min hjælp og støtte, både som pædiatrisk sygeplejerske, konsultationssygeplejerske og som uddannet sundhedsplejerske, IBCLC ammekonsulent, Tungebåndsvejleder, certificeret Doula og kropsmassør med speciale i graviditets- og efterfødselsmassage. Jeg tilbyder også NADA-behandlingsprogram som støtte til psykisk overbelastning hos mor og barn.

Som IBCLC ammekonsulent er jeg uddannet hos Kompetencecenter for amning i Danmark. Denne uddannelse samt krav om erfaring igennem over 1000 timers ammevejledning i praksis og 95 uddannelsestimer, danner grundlag for at opnå en IBCLC-certificering – International Board of Lactation Consultant. Denne certificering kræver, at jeg recertificeres hvert 5. år.

Jeg coacher familier i forældreskabet ved hjælp af samtaleteknik med fokus på par og forældreskab. Jeg har blandt andet specialviden om sorg og englebørn, familieterapeutiske samtaler, børnesamtaler, regnbuefamilier/forskellige familieformer, astma og -allergi og far/partner i fokus.

Lauras Babyunivers tilbyder altid den moderne familie støtte, pleje og omsorg før, under og efter familieforøgelsen i hjemmet eller i hjemmeklinikken i Kgs. Lyngby. Læs om Laura privat her

Samarbejdet med familierne

Familiernes feedback er det som får mig til at blomstre og lige at tilbyde lidt ekstra. Jeg sætter en stor ære i relationsarbejdet, både med mor og far/partner, og jeg formår altid at skabe ro og tryghed – også når jeg siger “tak for denne gang”.

Jeg oplever, at familierne jeg besøger føler sig anerkendt og forstået ved hjælp af min evne til, at møde forældrene, lige netop der hvor de er. Mit samarbejde med familierne bliver altid nøje afstemt, så forældrene føler ejerskab over den ydelse de betaler for.

Lauras Babyunivers har fokus på hele familien, og inddrager både mor og far – og altid i øjenhøjde.

Lauras Babyunivers mission og vision

Min mission og vision er, at Lauras Babyunivers fremstår som en personlig, jordnær og ærlig virksomhed. En virksomhed med mig som frontfigur uden filter og kun professionalisme og ‘varme hænder’. Jeg har tid til Jer som forældre, og vigtigst af alt; tid til Jeres baby.

Lauras Babyunivers bygger på forebyggelse og nysgerrighed på ny viden og det moderne forældreskab. Jeg mener, at en god start, er grundfundamentet for et godt liv. Vores børn fortjener det bedste og Jer som forældre en tryg start.

Laura privat

Jeg hedder Laura og er 43 år gammel. Jeg bor i Kgs. Lyngby, hvor jeg også driver en moderniseret hjemmeklinik. Jeg er mor til en søn på 18 år og er hundemor for lille Mynte. 

Jeg er social og udadvendt, og sætter stor pris på at møde nye mennesker og få indblik i deres liv og tanker.

Jeg har oplevet lidt af livets facetter, men livets rejse gør os til dem vi er. Og det kan bruges til at forstå andres sårbarhed og indre tanker. Jeg forstår når livet gør ondt. 

I skal vide, at jeg selv har en slags aktie i alle de tilbud jeg yder. 

Jeg har nemlig selv oplevet en traumatisk fødsel, haft åbne sår på brystvorter pga min søns uopdaget stramme tungebånd, haft en dreng der græd utrøsteligt de første mange måneder, gået ned med stress og angst og lang sygemelding fra et fast job og så lider jeg ikke mindst af kronisk spændingshovedpine og rygsmerter samt en snigende angst når livet er svært.

Men min kreativitet og hjerne, som aldrig holder pause, har ført mig til hvor jeg er idag. Mit motto er: Man kan hvad man vil – ja det koster lidt slag over næsen til tider, men man skal vælge sin egen vej. ‘Den som gør sig lidt ekstra umage, kommer lidt længere end de andre’.

Så jeg er bare Laura og har altid min faglighed med mig. Jeg er derfor det i ser og oplever – 100% jordnær og ærlig.

Tak fordi i anbefaler mig til andre – og tak fordi i vælger mit lille univers

På trustpilot giver mine familier mig: