Alle besøg i hjemmet er inkl. kørsel og opfølgning – max radius 40 km fra Kgs. Lyngby.

Sundhedspleje

Som privat sundhedsplejerske tilbyder jeg vejledning i alt lige fra søskendereaktioner til overgangskost og hyppige opvågninger om natten. Som privat sundhedsplejerske er der ikke et emne jeg ikke kan tilbyde jer vejledning omkring – alle jeres spørgsmål kan blive besvaret.

En sundhedsplejerske har det mest berigende job i verden, hun får lov til at blive budt indenfor i næsten alle de nybagte forældres hjem, og møder forældrene hvor de er mest sårbare. Sundhedsplejersken har derfor til opgave at skabe tryghed i forældrenes ‘Baby Univers’ – Alle kvinder kan huske deres sundhedsplejerske, og jeg bestræber mig på, altid at blive husket som hende som forstod, hjalp, støttede, vejledte og skabte ro hos mor, far og baby. I kan læse mere om mig her.

Vi tilrettelægger hjemmebesøgene ligesom I vil have dem, og husk at jeg også kan komme ud til jer, aften, weekender og helligdage – så hele familien har mulighed for, at deltage i sundhedsplejebesøgene og føle sig set, hørt og medinddraget!

Sundhedspleje består af:

Ved et besøg fra mig, udfører jeg altid en fuld børneundersøgelse og screening af barnets udvikling:
 
  • Vægt og højde
  • Udlevering af vækstregistrering
  • Motorisk screening
  • Sproglig screening
  • Social screening (ADBB)
  • Status mad og søvn

Pris 1695,-

Efter besøget tilbydes du altid udover en tlf. opfølgning indenfor 1. måned

Ved besøg i hjemmeklinikken er prisen 1595,-

Varighed: 1 1/2 time

Weekend- og helligdagstillæg kr 395,-

Om Laura

Mange familier har igennem de seneste 16 år haft glæden af, at modtage min hjælp og støtte, både som pædiatrisk sygeplejerske, konsultationssygeplejerske og som uddannet sundhedsplejerske- og ammekonsulent og certificeret Doula hos Foedselstearapeuten.dk og kropsmassør med speciale i graviditets- og efterfødselsmassage. Jeg tilbyder også NADA-behandlingsprogram som støtte til psykisk overbelastning. 

Jeg oplever, at familierne jeg besøger føler sig anerkendt og forstået ved hjælp af min evne til, at møde forældrene, lige netop der hvor de er. Mit samarbejde med familierne bliver altid nøje afstemt, så forældrene føler ejerskab over den ydelse de betaler for.

Lauras Babyunivers har fokus på hele familien, og inddrager både mor og far – og altid i øjenhøjde.

Læs mere om mig her