Alle besøg i hjemmet er inkl. kørsel og opfølgning – max radius 40 km fra Kgs. Lyngby.

Jeg er taget på sommerferie

Jeg holder sommerferie og 
det betyder at Lauras Babyunivers holder ferielukket fra og med d. 16 – 23. juni.
Jeg vender stærkt tilbage igen fra d. 24 juni.

Book din tid nu, hvis du vil have min hjælp når jeg kommer hjem fra min ferie.

Kærlig hilsen Laura

Privatlivspolitik

Websitet ejes og publiceres af:

Lauras Babyunivers v/Laura Noel Nygaard Hansen
Mogens Alle 68
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: +4526809879
E-mail: kontakt@laurasbabyunivers.dk

Cvr: 42558524

Lauras Babyunivers behandler dine personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med persondataloven. Jeg bestræber mig på at minimere anvendelsen af personfølsomme oplysninger og behandler dine indhentede persondata med respekt og ansvarlighed.

Lauras Babyunivers samarbejdspartnere inden for databehandling og håndtering af personoplysninger lever op til GDPR anno 25. maj 2018. Mit booking og journalsystem anvender SSL-sikkerhed for krypteret og sikker kommunikation.

Ved onlinebooking indhentes aktivt et samtykke fra dig, hvormed du accepterer Lauras Babyunivers betingelser og vilkår for persondatahåndtering, samt virksomhedens øvrige vilkår og forretningsbetingelser.

Selvom jeg forsøger at sikre dine data bedst muligt, kan jeg ikke garantere deres sikkerhed, når de overføres via Internet. Sikkerheden for dine data er således dit eget ansvar under overførsel via Internet, f.eks. hvis du sender dine personoplysninger, billeder eller lignende via email eller telefon.

Dine data udleveres ikke til tredjemand uden din tilladelse, medmindre myndigheder måtte kræve dem udleveret.

Personoplysninger

Personoplysningerne anvendes ved booking, journalføring, bogføring og betaling. Journaloplysninger opbevares i 10 år i overensstemmelse med gældende lovgivning og i overensstemmelse med Styrelsen for patientsikkerhed. Persondataoplysninger kan til enhver tid slettes på din opfordring. Du har yderligere ret til at få dine oplysninger opdateret, udleveret eller overført til anden behandler.

Lauras babyunivers registrerer følgende personoplysninger på både dig og dit barn:

  • For- og efternavn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Cpr. nummer
  • Helbredsoplysninger

 

Oplysningerne registreres ved booking af aftaler hos Lauras babyunivers online eller mundtligt. Disse anvendes i forbindelse med journalføring, behandling, fakturering. Oplysningerne arkiveres i 10 år i henhold til lovgivningen ved Styrelsen for patientsikkerhed.

Databehandlere

Herunder listes Lauras babyunivers databehandlere. De indhentede personoplysninger  deles med Lauras babyunivers databehandlere i overensstemmelse med persondataloven og udelukkende med fagligt formål. Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, som garanterer, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger: Dine data vil altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen. Alt data jeg indsamler ved booking og journalføring, samt det du selv opretter og registrerer ved online booking behandles fortroligt og er krypteret.

  • Easyme til håndtering af journalbooking og køb af onlineforløb.
  • Billy regnskabsprogram til håndtering af udsendelse af fakturaer..

Laurasbabyunivers.dk

Når du besøger Laurasbabyuniver.dk, indsamles der automatisk oplysninger om dit besøg. F.eks. hvilke sider du åbner, om du har været her før, og hvilket websted eller søgemaskine du kom fra. Den information, vi automatisk indsamler fra dit besøg, er ikke personlig. Den bruges ikke til at identificere dig som person, men til at følge tendenser i generel brugeradfærd på vores website.

Links til andre hjemmesider

Virksomhedens service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af Lauras babyunivers. Hvis du klikker på en tredjeparts link, vil du blive dirigeret til en tredjeparts hjemmeside. Jeg anbefaler dig til at gennemlæse fortrolighedspolitikken af hvert websted, du besøger. Jeg har ingen kontrol over, og påtager mig intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitik, eller praksis i tredjeparts websteder eller tjenester.

Henvendelse

Ved behov for yderligere information om Lauras babyunivers persondatahåndtering, behov for ændringer eller ved tilbagetrækning af samtykke rettes der henvendelse til Lauras babyunivers. 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@laurasbbayunivers.dk  

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.