Alle besøg i hjemmet er inkl. kørsel og opfølgning – max radius 40 km fra Kgs. Lyngby.

NADA kugler til spæd- & småbørn

NADA kugler anvendes også til spæd- og småbørn, og virker øjeblikkeligt mod uro, gråd og dårlig søvn hos det lille barn. NADA kuglerne nedsætter puls og blodtryk og styrker det lille barns hjerne til at regulere indtryk og derved finde indre kropslig ro, især hos nyfødte som har oplevet traumatiske fødsler, manglende trivsel eller indlæggelse.

NADA kuglerne sættes på barnets øre med et lille plaster, hvor de aktiverer en zone i øret som stimulerer oxytocinreguleringen (glædeshormon). Det tager ikke længe at sætte dem, og virkningen varer så længe kuglerne sidder. Punktet understøtter relationsdannelsen til omsorgspersoner, åbner op for sårbarhed og derved at kunne tage imod omsorg og pleje, NADA understøtter nemlig barnets følelser og impulser.

Børn responderer hurtigt på NADA, som reducerer ubalance i barnets nervesystem efter blot første behandling. NADA kan hjælpe barnet til at skabe bedre evne til regulering.

NADA har været anvendt mange år i Tyskland og USA til børn født med abstinenser, og derved fysiske og psykiske påvirkninger. I dag bruges NADA også til traumatiseret børn der fx har oplevet naturkatastrofer, såsom Haiti i 2010, for at dulme børnenes stress- og angstsymptomer.

NADA har ingen bivirkninger, og man skal være certificeret NADA-udøver hos NADA-Danmark, for at måtte praktisere NADA-Metoden. Dog kan nogle børn med ‘High arousal‘ reagere kraftigt på kuglerne støtte. Forældre der kan opleve en ændring hos barnet i negativ retning, bør tage denne form for reaktion alvorligt. NADA kuglerne kan ikke skabe denne reaktionen, men gøre forældrene opmærksom på barnets niveau af manglende evne til selvregulering pga. et overbelastet nervesystem. Ved denne form form for reaktion, kan det være nødvendigt, at forældrene så for skabt nogle nye rammer for et mere roligt miljø for det lille barn.

NADA café

Lauras Babyunivers har oprettet den første NADA cafe til spædbørn i Danmark. Lauras målsætning var som første NADA babyudøver, at få skabt et fokus på metoden i Danmark. Laura åbnede Danmarks første NADA cafe til spæd- og småbørn i august 2022.

NADA Danmark afholder NADA caféer rundt om i hele landet, men primært kun til voksne og ikke spæd- eller småbørn. Derfor har jeg oprettet en NADA cafe i min hjemmeklinik i Kgs. Lyngby. Jeg bestræber mig på, at holde åbent i Caféen 1 time om ugen, hvor forældre har mulighed for at komme med deres spæd- eller småbørn og få lagt NADA kugler. Hvis der ikke er nogle ledige tider, eller nogle tider der passer jer, er i velkommen til at skrive til mig for evt at få oprettet en anden tid.  

Hvad kan NADA kugler hjælpe dit barn med?

 • Dæmpe oplevelserne efter en hård fødsel
 • Dæmpe oplevelsen af et kejsersnit eller andet indgreb
 • Dæmpe oplevelsen efter Indlæggelse
 • Dæmpe oplevelsen efter sygdom
 • Bedre trivsel
 • Virke smertelindrende
 • Virke mod mavegener
 • Virker slimopløsende
 • Støtter til et bedre søvnmønster
 • Minimere gråd og uro
 • Dæmpe sensibilitet
 • Dæmpe hyperaktivitet
 • Øge barnets fokus
 • Mærke krop og sind
 • Ammetrivsel mellem mor/barn

Hvorfor er NADA så billigt?

Det er tanken bag NADA!
NADA udøvere skal have den rette “spirit” og på sociale vilkår til en pris, hvor alle kan være med.

Fordele ved NADA kugler:

 • Du kan hjælpe din baby til at få nulstillet sit nervesystem, så dit barn er modtagelig for at være ude i den store verden.
 • NADA (kugler) til Spæd- og småbørn virker øjeblikkeligt mod uro, gråd og dårlig søvn. 
 • NADA er ikke en behandling, men en metode til at støtte dit barns nervesystem og hjælpe jer forældre til at blive opmærksom på, hvordan i kan støtte jeres barns manglende evne til regulering.

Pris 195,-

NADA kugler tilbydes også akut ude i hjemmet ved booking af fx amme- eller sundhedsplejebesøg til kun kr 185,-

Dit barn kan gennem NADA opleve 100% mental ro, ved at stabiliserer balancen i organismen, mentalt som fysisk. 

Om Laura

Mange familier har igennem de seneste 16 år haft glæden af, at modtage min hjælp og støtte, både som pædiatrisk sygeplejerske, konsultationssygeplejerske og som uddannet sundhedsplejerske- og ammekonsulent og certificeret Doula hos Foedselstearapeuten.dk og kropsmassør med speciale i graviditets- og efterfødselsmassage. 

Jeg oplever, at familierne jeg besøger føler sig anerkendt og forstået ved hjælp af min evne til, at møde forældrene, lige netop der hvor de er. Mit samarbejde med familierne bliver altid nøje afstemt, så forældrene føler ejerskab over den ydelse de betaler for.

Lauras Babyunivers har fokus på hele familien, og inddrager både mor og far – og altid i øjenhøjde.

Læs mere om mig her