Alle besøg i hjemmet er inkl. kørsel og opfølgning – max radius 40 km fra Kgs. Lyngby.

Telefon/online konsultation

Hvis du ikke bor indenfor min kørselsafstand, eller blot har brug for telefonisk vejledning, har du mulighed for at booke en telefon-, facetime- eller online vejledning.

Telefonkonsultationen varer 30 minutter, da der skal være tid til, at vi kan komme i dybden med jeres problematik. Hvis du ved at din problematik kræver mere end 30 minutter, kan du booke en dobbelt tid, og opnå besparelse.

Modtag vejledning omkring amning, søvn, kost, motorik, barnets udvikling, overstimulering/uro, til- og afvænning af sut, afvænning af ble, søskendereaktioner, opdragelse og meget andet.

Priser

  • 30 minutters vejledning af kr. 395,-
  • 60 minutters vejledning af kr. 595,- (halv pris)

Hvis du ikke kan finde en tid i mit bookingssystem – så kontakt mig på tlf 26809879 – så opretter jeg en tid der passer jer.

Kæmpe anbefaling!!

Jeg bookede en telefonkonsultation med Laura, fordi jeg manglede et sidste perspektiv på vores situation med massive mængder af gylp.

Vores dreng er 8 måneder, har gylpet hele sit liv og gylper stadig efter mad-opstart. Ikke som i “alle babyer gylper”, men som i SØER af gylp, utallige tøjskift og gulvvask  konstant. If you know, you know!

Egen læge, børnelæge, offentlige sundhedsplejersker, ammevejledning, kiropraktor, osteopat – masser af gode råd – intet der virkede ordentligt.

Laura satte sig vanvittig godt ind i vores situation

Både vores drengs og faktisk også vores piges fra dengang, hun gylpede. Hun spurgte til ting, som jeg ikke anede kunne have en relation til de store mængder gylp. Hun tog sig virkelig god tid!

Men vigtigst af alt så kom hun med en masse gode råd og særligt ét råd, som kunne hjælpe os. Nu er det 10 dage siden vi talte sammen, og jeg kan tælle én dag, hvor jeg har skiftet tøj pga. gylp.

Om Laura

Jeg er uddannet ammekonsulent hos Kompetencecenter for amning i Danmark. Denne uddannelse samt krav om erfaring igennem over 1000 timers ammevejledning i praksis og 95 uddannelsestimer, danner grundlag for at opnå en IBCLC-certificering – International Board of Lactation Consultant
Familiernes feedback er det som får mig til at blomstre og lige at tilbyde lidt ekstra. Jeg sætter en stor ære i relationsarbejdet, både med mor og far/partner, og jeg formår altid at skabe ro og tryghed – også når jeg siger “tak for denne gang”.

Jeg oplever, at familierne jeg besøger føler sig anerkendt og forstået ved hjælp af min evne til, at møde forældrene, lige netop der hvor de er. Mit samarbejde med familierne bliver altid nøje afstemt, så forældrene føler ejerskab over den ydelse de betaler for.

Lauras Babyunivers har fokus på hele familien, og inddrager både mor og far – og altid i øjenhøjde.

Læs mere om mig her