Alle besøg i hjemmet er inkl. kørsel og opfølgning – max radius 40 km fra Kgs. Lyngby.

Søger familie til billeder på ny hjemmeside

Da jeg er ved at få designet ny hjemmeside, skal jeg have lavet nogle flotte billeder af mig i mit arbejde som ammevejleder/shpl.
Jeg søger derfor en familie som ønsker at medvirke til, at der kan komme nogle flotte billeder på hjemmesiden – der illustrerer hvad et besøg fra mig indeholder 😉

Husk at du skal være bosat i storkbh og at besøget er fastlagt til den 2/12-21 kl 10.00-12.00.

@fotograf_hanneb og jeg @laurasbabyunivers glæder os til at møde jer, hvor der bliver taget professionelle billeder af jer, imens jeg hjælpe jer med amning 💪🏼

Ved ønske om deltagelse, får du 20% rabat på ammevejledning.

Så hvis du venter sig og har termin indenfor de næste uger, så book allerede nu ammevejledning, og få en sikker ammestart.
Eller del med en du kender, som tilbuddet kunne være relevant for.

Kontakt mig i pb eller på sms 26809879, hvis du er nysgerrig og ønsker lidt mere info.

Kh Laura 🌸

Du er måske også interesseret i...

Doula forløb

Doula - Fødselsterapeut

Når I booker mig som jeres Doula, står jeg 100% til rådighed før, under og efter fødslen inkl. fødselsmodning, smertelindring og -mestring bestående af Rebozomassage, akupressur og Meyermetoden. Efter fødslen tilbydes i naturligvis høj faglig ammevejledning. 

Ammevejledning

Ammevejledning

Amning kræver de tre T’er; Træning, Tid og Tålmodighed. Ved blot justering, tillid og tryghed kan vi sammen skabe mirakler for jeres amning. Amning må IKKE gøre ondt! Jeg afholder online ammeforberedelseskursus hver måned. Find kursus under online kurser.

Sundhedspleje

Sundhedspleje

Når jeg tilbyder familier privat sundhedspleje, er der altid god tid til vejledning og spørgsmål. Jeg vejleder 1:1 vejledning fra alt fra søskendereaktioner til søvn, motorik og kost. Jeg afholder online kostoplæg hver 2. mdr. Find flere kurser under online kurser.