Alle besøg i hjemmet er inkl. kørsel og opfølgning – max radius 40 km fra Kgs. Lyngby.

Jeg er taget på sommerferie

Jeg holder sommerferie og 
det betyder at Lauras Babyunivers holder ferielukket fra og med d. 16 – 23. juni.
Jeg vender stærkt tilbage igen fra d. 24 juni.

Book din tid nu, hvis du vil have min hjælp når jeg kommer hjem fra min ferie.

Kærlig hilsen Laura

Skummende og sprudlende afføring

Hvorfor ser min babys afføring sådan ud?

Tanker såsom
“Er min baby syg”?
“Har min baby fået diarre”?
“Skyldes det noget jeg har spist”?
“Er det normalt”?

Du har måske googlet det og er ikke blevet klogere på, hvorfor din babys afføring ændre sig til at blive meget skummende og sprudlende!

Det kan skyldes noget omkring din amning.

Når en baby har den slags afføring, så kan det skyldes en mors hurtige og kraftige nedløb, og en overproduktion af den meget vandholdige mælk. Dvs at mælken består af 90% vand om dagen og 10% anden næring – og om aften omvendt.

Hvorfor hurtigt, kraftigt og overproduktion?

Ja det kan skyldes at din baby stimulerer dine brystvorter intenst under amning. Dvs at baby igangsætter godt med oxytocin hos mor, som er det hormon som får mælken til at løbe ned til barnet under amning.

Derfor er det vigtigt, at moderen er opmærksom på, at hendes baby ikke sutter for yderligt, og derved ikke kan danne vakuum på brystet.

Den sprudlende og skummende del, skyldes den luft baby indtager under amningen, sammen med store mængder vandlige mælk.
Tænk på hvordan man laver skum (luft i en væskeform).
Hvis en baby danner godt vakuum, indtager barnet blot den luft de trækker igennem næsen under måltidet.

Få at få styr på babys afføring bør du se nærmere på sin babys sutteteknik og din ammerutiner.

Kh Laura

Du er måske også interesseret i...

Doula forløb

Doula - Fødselsterapeut

Når I booker mig som jeres Doula, står jeg 100% til rådighed før, under og efter fødslen inkl. fødselsmodning, smertelindring og -mestring bestående af Rebozomassage, akupressur og Meyermetoden. Efter fødslen tilbydes i naturligvis høj faglig ammevejledning. 

Ammevejledning

Ammevejledning

Amning kræver de tre T’er; Træning, Tid og Tålmodighed. Ved blot justering, tillid og tryghed kan vi sammen skabe mirakler for jeres amning. Amning må IKKE gøre ondt! Jeg afholder online ammeforberedelseskursus hver måned. Find kursus under online kurser.

Sundhedspleje

Sundhedspleje

Når jeg tilbyder familier privat sundhedspleje, er der altid god tid til vejledning og spørgsmål. Jeg vejleder 1:1 vejledning fra alt fra søskendereaktioner til søvn, motorik og kost. Jeg afholder online kostoplæg hver 2. mdr. Find flere kurser under online kurser.